About US

Read More
  • Company

    Company

    Ningbo Lima Bawana Medical Instrument Co., Ltd punika Produsèn 1st sistem lavage bedhah Disposable ing Tiongkok, sing digawé déning sawetara Orthopedic lan profesor ing taun 2004
  • pabrik

    pabrik

    We are ing Produsèn 1st sistem lavage bedhah Disposable ing Tiongkok, sing digawé déning sawetara Orthopedic lan profesor ing taun 2004.

News lan Kedadean

View All
  • warta Company

    warta Company

    Ningbo Lima Bawana Medical Instrument Co., Ltd wis rampung audit CE lan gawe anyar sertifikasi CE kita kanggo produk ing Mei 2019. Ing auditor ngandika Highly saka produksi lan Manajemen kualitas.
  • Informasi Exhibition

    Informasi Exhibition

    Ningbo Lima Bawana Medical Instrument Co., Ltd bakal melu EXPO HOSPITAL, kang bakal dianakaké ing Jakarta International Expo sak 23th ~ 26 Oct.2019. nomer ngadeg Kita 97 ing Majelis Hall. Kita bakal nuduhake sawetara produk anyar ing pameran. Welcome to visit us!