Rreth SHBA

Lexo më shumë
 • kompani

  kompani

  Ningbo pesë kontinentet Medical Instrument Co, Ltd, është prodhuesi 1 i sistemeve Flakshëm Lavage kirurgjikale në territorin e Kinës, e cila u themelua nga disa orthopedists dhe profesorë në vitin 2004
 • Best Seller - Disposable Surgical Pulse lavage systems

  Disposable Surgical Lavage System is designed to irrigate, wash , and evacuate debris from general soft-tissue and orthopedic surgical sites ( for soft-tissue wound or bone debridement ,site cleaning ,bone cement residue removal ) with a pulse jet of sterile fluid ( saline ) . Applicable Scope: Wound debridement of orthopedic surgery, marrow cavity cleansing, soft tissue debridement, surgical parts cleansing in orthopedics and trauma cases.

Lajme dhe Ngjarje

Shiko te gjitha
 • Arab Health 2020 in Dubai

  Arab Health 2020 in Dubai

  Arab Health 2020 in Dubai is coming closer and closer, we will attend it again like last sevaral years.  Here are the details about our exhibition Arab Health 2020 Booth No.: Z7-E34 Date: Jan. 27th – 30th, 2019 Location: Dubai World Trade Centre (Dubai Exhibition Centre), UAE You will be w...
 • Medica 2019 – Düsseldorf, Germany

  Medica 2019 – Düsseldorf, Germany

  MEDICA 2019 Booth No.: 71F30-3 Date: Nov. 18th – 21st, 2019 Location: Düsseldorf, Germany Thank you the cooperators who come to our booth for a meeting. Thank you the future cooperators who come to our booth for a talk. Thank you the ones who are interested in orthopedic products for giving...
 • lajmi i kompanisë

  lajmi i kompanisë

  Ningbo pesë kontinentet Medical Instrument Co, Ltd ka përfunduar auditimin CE dhe rinovohet çertifikatat tona CE për produktet në maj 2019. Auditorët foli shumë e prodhimit tonë dhe të menaxhimit të cilësisë.