ngeunaan AS

Maca deui
  • pausahaan

    pausahaan

    Ningbo Lima Buana Médis Tambo Minangkabau Co., Ltd nyaeta produsén 1st sistem lavage bedah disposable di Cina daratan, nu diadegkeun ku sababaraha orthopedists na profesor taun 2004
  • pabrik

    pabrik

    Kami produsén 1st sistem lavage bedah disposable di Cina daratan, nu diadegkeun ku sababaraha orthopedists na profesor taun 2004.

wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • warta parusahaan

    warta parusahaan

    Ningbo Lima Buana Médis Tambo Minangkabau Co., Ltd tos rengse ka Inok CE na renewed certifications CE kami pikeun produk dina Méi 2019. The auditors spoke kacida produksi urang jeung manajemén kualitas.
  • Émbaran pameran

    Émbaran pameran

    Ningbo Lima Buana Médis Tambo Minangkabau Co., Ltd bakal gabung dina Expo rumah sakit, anu bakal dilaksanakeun di Jakarta Internasional Expo salila 23th ~ 26th Oct.2019. Jumlah stand urang nyaeta 97 dina Majelis Aula. Urang baris némbongkeun sababaraha produk anyar dina pameran. Wilujeng sumping di buka kami!